atvtoursbulgaria.com ATV TOURS BULGARIA - POWER EXPERIENCE ADVENTURE atvtoursbulgaria.com
atvtoursbulgaria.com atvtoursbulgaria.com

 TRAILS OG TURE - 2015

ATV TOURS BULGARIA har base lige midt i Bulgarien. 180 km fra Sofia, i Sredna Gora-bjergene. Området er et sandt eldorado for alt, hvad der hedder off-road. Selv det bulgarske Off-Road RALLY kommer forbi på en af året etaper og netop her har kørerne ekstra stor respekt for bjergene. Her er bare de mest vilde og udfordrende terræner for ATV / QUAD bikes - gamle skove, floder og vandfald, stejle stigninger og fald, smalle passager, store vidder, bløde enge, hårde hjulspor, forrevne afsatser. Simpelthen det hele!
 

Adrenalin ATV Trail
- Har du glemt at leve lige her og nu, så skal du nok få det lært på dette ATV Quad bike trail, hvor fart, spænding, køreevne og koncentration er i fokus gennem de udfordrende terræner i bjergene lige midt i Bulgarien. Der køres på teknisk udfordrende stier eller off-the-beaten-tracks; der køres gennem smukke landskaber og til spændende historiske sights; der er plads til ekstra bung-jump og tendem-spring. Det er ren adventure med indbygget velfortjent nydelse, når dagens strabadser er ovre og det smagfulde bulgarske køkken, den gode øl og herlige vin lige giver det lille pift ekstra. 
Se pris og det fulde program her >>>
 

Balkan Mountain ATV Trail
er en uges intensiv bjergkørsel med kraftige fald og seje stigninger som fx 1100-600-2300-700-1800-2300-800-1100 m over gamle trakiske og romerske bjergpas. Det siger vist alt. Kombineret med skiftende underlag og naturens forskellighed i bjergene alt efter højderne er der garanti for spænding og udfordring. Vi kommer op på Mt. Botev (2396m) den højeste top i Balkan bjergene - karakteristisk ved TV-tårnet, vejrstationen og de nærmest kulisseagtige forladte militærbygninger. Under Den Kolde Krig var der direkte telefonforbindelse herfra til Moskva og over Atlanten, og det var umuligt at komme helt tæt på.
Se pris og det fulde program her >>>
 


På Svezhen ATV / Quad tour
kører vi ud fra basen, der ligger i 1100 m hver dag og udnytter alle 360o utæmmet frihed. Vi tager favntag med naturens udfordringer og kører gennem gamle skove, vandløb, marker og op og ned af bjergskråningerne. Der er dage, hvor vi er i terrænerne fra morgen til aften og holder picnic undervejs, eller vi kører til spændende historiske steder og spiser frokost. Ikke to dage er ens. De stejle terræner og de fantastiske 4-hjulstrækkende ATV'er skal nok få pulsen op og dét på virkelig smukke steder, hvor det nok er bedre ikke at tage øjnene fra vejen for længe af gangen!

Se pris og det fulde proglem her >>>


ATV weekendtur i bjergene
.Det er grænseoverskridende og med indbygget adrenalin kick, når utæmmede bjergskråninger skal forceres. At køre ATV giver nogen af de sjoveste oplevelser med motoriserede hestekræfter. Slip dem løs i bjergene, oplev den fantastiske natur og kom hjem mættet af indtryk og oplevelser.
Se pris og det fulde program her >>>

 


 Bookmark and Share udskriv  Send
Skip Navigation Links Home » TRAILS OG TURE

ATV off road i vilde bjerge gi’r et adrenalin sus. Er du parat til at mærke dit hjerte pumpe igennem og dine næsebor vibrere, så er ATV TOURS BULGARIA parat til at udfordre dig.
   NYHEDSBREV
 
   
   
   Tilmeld
 
Afmeld   

RESERVÉR PLADS HER 

   
 

atvtoursbulgaria.com  Alle rettigheder forbeholdes. © 2009 ATVtoursBulgaria.com Reservation  |  FAQ  |  Nyheder  |  Favoritter   atvtoursbulgaria.com
Destinationbg.com | AtvToursBulgaria.com | HuntingToursBulgaria.com | RidingBaseBalkan.com