atvtoursbulgaria.com ATV TOURS BULGARIA - POWER EXPERIENCE ADVENTURE atvtoursbulgaria.com
atvtoursbulgaria.com atvtoursbulgaria.com

MULTISPORT - 2015

Multisport programmet er faktisk to eller tre programmer afhængigt af dig, og hvad du leder efter. Vi har et planlagt multisport ugeprogram, hvis du går efter en blanding af aktiviteter ugen igennem. Foretrækker du at vente og beslutte sammensætningen på stedet, eller måske ved du, hvad du ønsker, og dine medrejsende / familie har blot andre interesser, men I ønsker at være sammen. Vi har faciliteterne, ideerne, erfaringerne og vi ved, hvad der gør vores multisport program til noget særligt. Naturligvis er OUTDOOR aktiviteterne i fokus, men altid med et twist af lokal kultur, af lokal mad og drikke.

 

Trekking eller vandring
Der findes næppe nogen bedre måde end at opleve naturen, dens biolog og geologi, eller dagliglivet i bjergene end ved at vandre i bjergene med vores guider. Lad os guide dig gennem de dragende landskaber i Balkan-bjergene og nyd de endeløse vidder og bjergtagende panoramaer.

Mountainbike
Vi kører i terræner med kraftige stigninger og stejle nedkørsler, der giver mulighed for nogle forrygende udfordringer og oplevelser. Der er udfordrende ruter med mange teknisk spændende passager kombineret med fantastiske naturoplevelser og panoramaer, der nok skal tage pusten fra de fleste.

Er du mere til at bruge cyklen som et hyggeligt transportmiddel til seværdighederne i oplandet, kan det naturligvis også lade sig gøre. Og bliver der for langt tilbage (eller omvendt), så henter vi gerne.

Ridning
Ridning er også en passion for os. Og med adgang til  Riding base Balkan har vi alle muligheder for at arrangere rigtig rideferie for en del af familien eller  sætte ridning på programmet i en multisport uge, hvor alle også får lov til at ride og opleve magien mellem hest og rytter.
Sammen med Riding base Balkan kan du ta' på trails i Nationalparken og ride på dagsture i bjergene.

Fiskeri
Der er flere søer i bjergene, hvor vi sætter os med vores stænger og nyder stilheden og muligheden for at fange aftensmaden. Det er fiskeri for sjælen og for hyggen.

 

 

Vildmarksliv
Vi slår tipierne op og overnatter ved søen, i skoven eller på toppen af bjergene. Vi laver mad over bål og nyder stjernehimlens lys over lejren. Det er tilbage til naturen og langt væk fra hverdagen trommerum. Og det er en frihed, der kan opleves af alle uanset om man er på 2 ben, 2 hjul – 4 ben eller 4 hjul. Det skal bare prøves.

 Sådan kunne et ugeprogram se ud: 

Lørdag Ankomst Sofia Lufthavn. Transfer, indkvartering og velkomstmiddag.
Søndag  
Mandag        6 hele dage i bjergene
Tirsdag        med outdoor aktivieter:
Onsdag        ATV'ere, mountainbike,ridning, trekking eller vandring
Torsdag        kombineret med fiskeri og vildmarksliv.
Fredag  
Lørdag Morgenmad og transfer til Sofia Lufthavn.

En multisport uge koster DKK 7350 pr. person.  

Alt dette er inkluderet: Transport til/fra Sofia Lufthavn, 7 nætter med helpension, 6 dage med aktiviteter – alt er inkluderet: leje af mountain bike, hest, ATV, bjergguide, fiskestænger, bagagetransport.

Du kan reservere plads på multisport programmet med det samme her:
 


 

 

 Bookmark and Share udskriv  Send
Skip Navigation Links Home » Multisport

ATV off road i vilde bjerge gi’r et adrenalin sus. Er du parat til at mærke dit hjerte pumpe igennem og dine næsebor vibrere, så er ATV TOURS BULGARIA parat til at udfordre dig.
   NYHEDSBREV
 
   
   
   Tilmeld
 
Afmeld   

RESERVÉR PLADS HER 

   
 

atvtoursbulgaria.com  Alle rettigheder forbeholdes. © 2009 ATVtoursBulgaria.com Reservation  |  FAQ  |  Nyheder  |  Favoritter   atvtoursbulgaria.com
Destinationbg.com | AtvToursBulgaria.com | HuntingToursBulgaria.com | RidingBaseBalkan.com